فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

حمله سایبری به یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی

حمله سایبری به یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی حمله سایبری به سامانه‌هایش را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر شرکت صهیونیستی «UVISION AIR» متخصص در ساخت پهپادهای «هیرو» از حمله سایبری به سامانه‌های خود خبر داد.

بر اساس گزارش امروز (چهارشنبه) پایگاه «اسرائیل دیفنس»، در پی این حمله سایبری، در برخی از سامانه‌های این شرکت صهیونیستی اختلال ایجاد شده است.

UVISION AIR می‌گوید که با کمک یک گروه از کارشناسان امنیت سایبری در حال اصلاح اختلالات به وجود آمده است.

این شرکت صهیونیستی همچنین اعلام کرد که هکرها از این شرکت درخواست پول کرده‌اند؛ اما مدعی شد که به خواسته آن‌ها پاسخ مثبت نداده است.

این در حالی است که منابع صهیونیستی هفدم ماه جاری نیز منابع صهیونیستی از هک اپلیکیشن بانک صهیونیستی «هپوعلیم خبر دادند.

منابع خبری طی ماه‌های گذشته گزارش‌هایی از چند حمله سایبری به شرکت‌های مهمی در اراضی اشغالی منتشر کرده‌اند.

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارانوت»، سی‌ام شهریور ماه، خبر داد که یکی از بزرگترین شرکت‌های ارتباطی رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

یدیعوت آحارانوت در این خصوص گزارش داده بود که هکرها با نفوذ به سامانه‌های شرکت ارتباطی «Voicenter» سیستم ارتباطات یکی از بزرگترین شرکت‌های صهیونیستی را فلج کرده‌اند.

شرکت ارتباطی Voicenter یکی از شرکت‌های پیشگام در فلسطین اشغالی است که به شرکت‌های فعال در حوزه بازرگانی خدمات ارائه می‌کند. از جمله شرکت‌هایی که از Voicenter خدمات دریافت می‌کنند، می‌توان به شرکت رایانه‌ای آمریکایی-صهیونیستی «چک پوینت» و شرکت ارتباطی «پارتنر» (سابقا با عنوان اورنج شناخته می‌شد)، شرکت «اکسفون» ارائه‌دهند خدمات تلفن همراه بین‌المللی و خدمات اینترنتی، «سیمیلار وب» ارائه‌دهند خدمات آنالیز وب، شرکت «جیت» ارائه‌دهنده خدمات حمل‌ونقل اشاره کرد.

 منابع صهیونیستی حدود دو هفته پیش این گزارش نیز خبر داده بودند که گروهی از هکرها پس از نفوذ به دانشگاه صهیونیستی «بارایلان»، اطلاعات مربوط به اساتید و دانشجویان این دانشگاه را که عده‌ای از آن‌ها مأموران اطلاعاتی و امنیتی بوده‌اند، به سرقت برده‌اند.

دو روز پیش از این حمله نیز منابع صهیونیستی از حمله سایبری گروه هکری «Sangkancil» به نهادهای رژیم صهیونیستی و درز اطلاعات حدود هفت میلیون صهیونیست خبر داده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار